Excel·lent actuació dels nins i nines del RSK, al torneig de Judo Jaume Vidal i AlcoverDissabte passat, dia 31 de maig i en el programa de les Fires i Festes de Manacor, es va dur a terme la 16ª edició del Torneig infantil de judo Jaume Vidal. Festival promogut per l'APIMA del col·legi, l'organització a càrrec del Renshinkan i el patrocini per part de l'Ajuntament de Manacor .
Les edats reservades eren dels 4 als 12 anys. van participar devers 95 esportistes en les dues modalitats que hi havia en joc, la d'exhibició de randori  i la de competició.
El judo vist al pavelló del col·legi amfitrió va ser excel·lent i de primera qualitat, els més petitons a la part de la modalitat del randori i els competidors van fer vibrar al públic amb els seus  potents ippons .
Estaven representades les escoles de judo de Manacor: La Puresa, Simó Ballester, Es Canyar, Sa Torre, Antoni Maura, Moli d'en Xema; Talaiot ( S'Illot ), Renshinkan Manacor i els amfitrions del col·legi Jaume Vidal.
Una vegada més, el torneig es va celebrar a les instal·lacions del centre escolari. La presentació de l'acte va anar a càrrec del president del Renshinkan, Pep Mascaró i la clausura per part de la directora, Maria Joana.
Finalitzat l'acte, els grans triomfadors van ser els que anomenem a continuació :
ARIADNA RIERA, MARGALIDA ANTONIA RIERA, LARA SCHULTER, SARA OLIVEROS, CRISTINA CONEJO, NEUS HUERTAS, JAUME NICOLAU, TOMEU RIUTORT, PERE ANTONI GONZALEZ, PABLO ELIAS SABATER, AITOR FERNANDEZ, MARC NUÑEZ, MIQUEL POL, MARTI DE MARTINS, MARINA GALLARDO LLINAS, DANIEL MERINO, DARIO OLIVEROS, ALBERTO GARCIA DELGADO, MATEU SOLER GOMILA, ANDREU CURSACH, LLUIS DE FILIPPO, VICTOR MANUEL MORALES, ADRIA FEMENIA, JAUME CABRER, MAX AARON, JOAN TONI GALLARDO, VICTOR ROZSA, MILAN ROZSA, PERE JOAN CABEZUELO, LLUIS LLULL, ANDREU MOREY, JOAN LLUIS SANSO, ALVARO SALGUERO, PERE ANTONI MUÑOZ, SAIF EL ARJOUNI, WASSIM EL ARJOUNI, PAU FEBRER CASTRO, JOAN PASTOR VALLESPIR, MIQUEL ANGEL CEREN, XAVIER RIERA  DIAZ, JOAN FONS SERVERA, JOAN VICENS CANET, SERGI FEBRER CASTRO, FELIX RIERA ROIG, PAU GARCIA JAHN, RUBEN GOMARIZ ,MARC CABEZUELO, LYON ETHERIDGE, SERGI SOLER GOMILA, LLUC CONEJO, MARTI ROSSELLO DURAN,  DIEGO HINOJOSA,TONI MERIN, CARLES RIERA GELABERT, JOSE RAMON SANTANDREU, GABRIEL GALMES VIVES, JOSE MANUEL SUAREZ, MARIA ALCAIDE RAMIREZ, CARLOTA GOMEZ, ESTHER FERNANDEZ NOGUERA, MAIA GALMES FEUER, ZOE MULLER i LOURDES FIOL.