Els amfitrions guanyen la XII Edició del trofeu internacional de Judo Reshinkan  



El poliesportiu d’Es Figueral va acollir la edició 2014 de la XII edició del trofeu de judo  Reshinkan.  El poliesportiu va ser l’escenari d’aquesta gran competició, amb una organització i posada en escena impecable.   

La competició va comptar amb la participació  de 3 països, 150 competidors, 23 clubs participants i 4 tatamis en perfecte funcionament.

La graderia va vibrar amb l'entusiasme dels seguidors i un cop més es va veure una millor judo absolut i   juvenil del nostre territori nacional a causa, sens dubte, del treball de preparació fet durant la temporada realitzat pels clubs participants: Noruega, Holanda, l'equip Nacional d'invidents ONCE, Judo Granadilla de Tenerife, Judokan de València, Judo Badia de Barcelona, Fontenebro de Madrid, Dojo Formentera . De l’lla de Menorca va participar el Bushidokan, Es Castell, Pascal Calbo, Escola Menorquina de Judo, Haruka. De Mallorca, C'an Pastilla, Budozen, Olímpic, Ajuba, Escola Esportiva Mañés, Taikukan, Mallorca Nord Judo, Brenes i l'amfitrió el Renshinkan .

 

La presentació de l' acte va començar puntual tal com estava previst a les 15:45 i va anar a càrrec del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, i la clausura i lliurament de medalles pel Tinent Batle, Sr Alberto Llull

 

El Club Renshinkan va ser el guanyador d'aquesta nova edició, amb 50 punts ( 7 ors, 3 plates i 6 bronzes ), la segona plaça va ser per al Taikukan de Sineu amb 33 punts (4 ors, 3 plates i 4 bronzes ) i en tercer lloc va ser per   l'equip Nacional ONCE amb 31 ( 4 ors , 2 plates i 5 bronzes ) .

Els campions són els següents :

Renshinkan: JOAN TONI ARQUELLADA, TOMAS BOSCH, SEBASTIAN MORALES, MIQUEL CABRER, XISCA MARTIN, XAVIER NICOLAU i JAUME NICOLAU.

Taikukan: JERSON CONSTANCE, ANTONIA AMER, BEN EL JOURHRI..

Eq.Nacional ONCE: LUIS D. GAVILÁN, ALVARO GAVILAN, ABEL VAZQUEZ i CARMEN HERRERA.

C’an Pastilla: UDOKA SUNDAY. NINA WOOD, JUAN CARLOS PIÑA,

Tenerife: YONE MORALES, ADRIAN HERNANDEZ i SUSI  SANCHEZ.

Escuela Deportiva Mañes: RAIMUNDO REUS i NEUS FERNANDEZ.

Budo Zen : AINA SALAS

Ajuba: CARMEN GALLEGO.

Pascual Calbo: JIMMI DIAZ.

Mallorca Nord Judo: JOAN MIQUEL PONS

Bushidokan: MARIA SANCHEZ-RODRIGO.

Judokan Valencia: CAROLINA PRATS.

Holanda: SHAILA SMEETS

Castell : DIANA JIMENEZ