Sebastià Sureda s’imposà amb un temps de 59:36. Montserrat Cruz, participant local, va ser la primera femenina, amb un temps de 1:29:18

Diumenge, 25 d’agost, se va celebrar la cinquena edició del triatló de Cala Agulla. El punt de concentració va ser l’aparcament de Cala Agulla. A partir de les 8 hores s’inicià l’inscripció (molt ja ho havien fet prèviament per internet) i  a les 10  en punt arrancà la prova amb la natació. Abans de la sortida tots els participants van fer un minut de silenci en la memòria de na Maria Antònia Palmer, recentment finada.

L’estat de la mar va aconsellar reduir el recorregut de natació que passà de 750 a 500 metres. En la natació, el que seria guanyador va començar a marcar distància de la resta de participant.

Després del canvi per collir la bicicleta, els participants havien de fer dos voltes a un recorregut que en total sumava 11 quilòmetres, pujant al coll de Marina. El fet de fer dues voltes i  passar dues vegades congregà al públic assistent al voltant del lloc on es feia la volta, però puntualment creà alguna confusió entre els corredors.

La carrera va tenir un recorregut de 4,5 quilòmetres repartit en dues voltes, pel camí de Cala Moltó a Son Jaumell i tornada.

El circuit va resultat prou dur, però alguns corredors ens comentaren que les havia agradat més que anys anteriors, però que caldria millorar el tema de les sortides i entrades en els canvis de bicicleta a córrer, pel fet d’haver de donar dues voltes.

Com és lògic en aquests proves els nivells són ben diferents i mentre alguns entraven a la meta d’altres encara tenien per endavant una part de la prova.  Tampoc no faltà qualque parxe i qualque caiguda, afortunadament cap d'elles greu. Només se van enregistrar 7 abandonaments per distints motius.

En  acabar Pasta Pasta obsequià a tots els corredors a  un dinar per dues persones al propi pàrquing de Cala Agulla, un magnífic colofó per a una disciplina esportiva que de cada dia té més seguidors i practicants. El triatló de Cala Agulla, sota el patrocini de Pasta Pasta, mobilitzà una gran quantitat de voluntaris.

2. Suso Rexac, Miquel Angel Esteva i Pep Roig 1:24:26

En breu afegirem un  àlbum amb moltes imatges de la prova, d’ús públic, per a que els corredors puguin baixar les fotografies que els interessi.

De moment hi ha aquest enllaç de facebook on trobareu unes fotos gentilesa de Xisco Campins, Miquel Lliteres, Manolo Muntaneri  Paco Galian: