Guillen Duran guanyador absolut masculí ( 21:15 ) i Marga Fullana, primera femenina (23:55)

Imatges de la cursa de l'àlbum de Xisco Campins:

La Cursa de Sant Bartomeu va comptar amb una gran participació (ens comentaren que va ser la major registrada en les seves 30 edicions) amb 144 inscrits a la ruta de 6.300 metres.

Aquesta "cursa popular" sempre ha estat molt concorreguda i ha arreplegat molts de corredors de la resta de Mallorca. Ara, les carreres gaudeixen de gran popularitat i el nivell competitiu és molt alt. Capdepera no n'és una excepció, la participació local ha augmentat notablement. Hii ha més curses que mai (de distintes modalitats) i amb major participació. L'atletisme viu una mena d'edat d'or a les Illes.

El recorregut va ser el de gairebé tota la vida, sortida de Capdepera pel carrer de la Mar cap el poliesportiu, Pi de s'Horta, Son Jaumell, rodona del polígon (de sa llata) i carrer Ciutat. La sortida i arribada eren a la plaça de l'Orient, on hi havia molt bon ambient. En el moment de sortir poguérem escoltar alguns corredors que corejaven el "Tomeu, Tomeu, Tomeu.."

A continuació les classificacions per categories.