Mals resultats per a un llarg cap de setmana

At. Rafal, 2 - Escolar, 1
Escolar, 2 - Gènova, 2

El primer equip de l’Escolar ha tancar aquest llarg cap de setmana amb una derrota i un empat, un punt de sis, és a dir, amb un bagatge escàs que, a més de rompre el que semblava una ratxa positiva, no permet que l’equip s’allunyi dels llocs perillosos de la classificació. Vegem-ho per parts.

PREFERENT

AT RAFAL, 2 - ESCOLAR, 1

At. Rafal:
Ivan, Millan, Pedro, Toni ( Peke), Juanjo, Turu, Alex, Titi, Victor ( Yonni), Noño (Sergio) y Cristian.

Escolar: Peret, Miguel, Ivan, Abdoulaye, Ángel, Fran (Martí), Rigo, Faba (Sergio), Isma, Moreno y Gayà (Bernat).

Quan l’Escolar, en el minut 90, guanyava per 0-1, tothom va creure que se sumaria la segona victòria consecutiva, en la línia ascendent de les darreres setmanes. Però els partits duren... fins que acaben, i en el temps de descompte l’equip de Capdepera va veure com l’At.Rafal donava la tomba al marcador i aquella victòria que semblava en el sarró es va convertir en una dolorosa derrota. Es va jugar malament? Diríem que no, i fins i tot aquell 0-1 de la primera part s’hauria pogut augmentar i sentenciar el partit. Segurament, pel que va passar sobre el terreny de joc, l’empat hauria estat el resultat més just. En Gayà va ser qui marcà el gol dels verds, en el minut 36 de la primera part, però no va ser suficient.

CE ESCOLAR, 2 - GÈNOVA, 2

Escolar: Peret, Servera, Ángel, Isma (Pacheco), Gayà, Rigo (Ferrer), Genovard, Faba, Abdoulaye, Edu Flaquer i Moreno (Sergio).

Genova: Jareño, Pérez, Adrover, Moya, Mosquera, Scalamandre, Lara, Mayans (Norte), Del, Jul i Tugores (Jové).

El Gènova és un dels equips de la part de dalt de la classificació i es presumia que en la seva visita a Capdepera posaria les coses difícils a l’equip local. I així va ser. Tot i que l’equip que entrena Xisco Varon es va avançar per dues vegades en el marcador, els visitants van neutralitzar cada vegada aquest avantatge. S’hauria pogut guanyar? Ben segur. Hi hagué algunes ocasions per a decantar el resultat a favor dels interessos de l’Escolar, però primer Faba i després Abdoulaye no encertaren en les respectives ocasions de què gaudiren. De manera que s’arribà al final del partit amb aquest empat que per ell tot sol no seria un mal resultat, davant un equip com el Gènova, però que fa gust de poc donada la situació en què es troba l’equip. Faba i Servera foren els golejadors locals.

I el proper diumenge, derbi comarcal, amb la visita a Son Servera, un equip aquest de la “nostra” lliga, és a dir, de la part baixa de la classificació.

JUVENIL

RTVº.VICTORIA, 2 - ESCOLAR, 2

Escolar: Nebot, Marcos, José Ramon, Gustavo, Xisco, Javi, Crespo, Aso, Niño, Enric i Alex.
També jugà Aitor

Gols: Àlex i Enric.

Difícil sortida dels juvenils, al camp d’un dels millors equips del grup, cridat a estar a dalt. També en aquest partit es va assaborir la victòria fins al darrer alè, ja que l’equip local empatà quan el temps ja sospirava. I també aquí hauríem de parlar de justícia en el marcador, perquè els dos conjunts van mantenir una lluita aferrissada, de poder a poder, demostrant tots dos les seves aspiracions de jugar en una categoria superior. L'equip de Pep Fuster, que va jugar 20 minuts amb 10 jugadors, per expulsió de José Ramoón, es va avançar per dues vegades en le marcador, però no va poder evitar aquest empat final. Diríem, de l’Escolar, que per ara s’està demostrant com un conjunt de gran capacitat ofensiva, ja que un promig de 4’8 gols per partit és més que encoratjador.