Cala Mesquida, seu de la primera edició de la prova Green Cup Mallorca











Aquest cap de setmana (per 6 i 7 d’octubre)  s'ha disputat a Cala Mesquida la primera edició de la prova Green Cup Mallorca, Final Internacional.

Les proves de Green Cup són proves combinades compostes per mountain bike i carrera per muntanya que, es realitzen a nivell mundial, celebrant ja al Marroc, Anglaterra, Romania, Xile, Argentina, Panamà i al nostre país comptem amb edicions a Cantàbria, Santander, Santa Pola i La Rioja. A més, la previsió és que per al circuit del 2013 ser incorporin a aquestes sèries de duatló França, Alemanya i Portugal.

La Green Cup Mallorca ha tingut l'al·licient de ser la Final Internacional dels circuits Green Cup, factor que farà que en pocs anys aquesta prova es converteixi en un esdeveniment imprescindible en el calendari de tots els duatletes de muntanya.

En aquesta primera edició i sobre un circuit de 10 km, els atletes han corregut 10km pels voltants de Cala Mesquida, per posteriorment agafar la bicicleta de muntanya i recórrer 20 km més (dues voltes al circuit).

S'han disputat dos tipus de competició una de forma individual on els atletes han corregut i han fet després la BTT i altra per equips, on un dels participants ha fet els 10km de carrera i l'altre els 20 km de BTT

En un dia molt calorós els duatletes han recorregut un bell i dur circuit per la zona de Llevant de l'illa, amb rampes del 29% i acumulant un desnivell positiu de +700 m.

Aquesta edició s'ha dut a terme gràcies al patrocini principal d'Honda Espanya, i el d'Auto Vidal, Matt i Hotels Viva i Ajuntament de Capdepera i gràcies a la col·laboració de Scott, de l'Ajuntament d'Artà, del Consell de Mallorca i de Nutrisport.

 

Relleus Masculí:
1r Toni Melis i Toni Pascual (1:35:39)
2n: Jonathan Alabrace i Miquel Obrador
3rs: Macia Adrover i Francisco Manzano

Senior masculí:
1r: Manuel de la Torre (1:44:21)
2n Pascual Torrens,
3r Óscar Ruiz.

Veterans:
1r. Joan Sansó (1:48:04)
2n Tomeu Riera
3r Pep Nicolau

Sub 23 Masculí:
1r- Adriá Gayà (2:08:27),
2º Juan Marcos Domenge.

Absoluta femenina:
Rosa Morro (2:43:23)

Clasificacions a www.apuntameya.com