Les mateixes cullerades...

Independiente, 1 - Escolar, 0


foto arxiu

Preferent

Independiente, 1 – Escolar, 0

 

Independiente: Lara, Carmona, Sanchez, Matias, Moranta, Adriano ( Pablo) , Juandi, Raul ( Felipe), Arazola ( Siquier), Hector y Manu ( Guiem).

Escolar: Peret, Champi, Addubay, Angel, Cascales, Frau, Alberto, ( Pacheco), Faba ( Ivan), Edu, Rigo ( Sergi) y Gaya ( Ivan).

 

Res de nou. Lamentablement, res de nou. L’Escolar continua negat de cara al gol, i aquesta sequera el condemna, jornada rere jornada, a acumular noves derrotes. A l’equip contrari li és suficient de marcar un gol, per guanyar el partit, perquè els nostres, ara com ara, són incapaços de fer-ne cap. Els partits dels nostres s’assemblen fatalment: molt lluita, moltes ganes, voluntat al màxim..., però també una impotència alarmant. Cada setmana repetim que encara hem de donar gràcies que aquesta mala ratxa s’ha donat a començament del campionat, perquè queda molt de temps per a rectificar, però el cert és que ja duim set jornades i estam allà on estàvem: coers i sense símptomes de millora. Estam convençuts que quan es guanyi el primer partit i es trenqui aquesta dinàmica perdedora, l’Escolar anirà cap amunt, però, ara per ara, cada partit que es perd pesa com una llosa en l’ànim de tots: entrenador, jugadors, directiva i afició.

El proper diumenge ve l’Sp.Sant Marçal, i el partit s’ha de guanyar, sí o sí, per a començar una nova lliga. La lliga de la salvació, si més no.

 

Juvenil
Alaró, 3 – Escolar, 3

Escolar: Nebot, Garcia, Marcos, José Ramón, Niño, Aso, Toni Miquel, Crespo, Aitor, Enric i Àlex.

També jugaren: Fran i Xisco.

Gols: Alex, José Ramón i Enric

Paradoxalment, en el partit en què els juvenils deixaren escapar els dos primers punts,  possiblement va ser quan l’equip va desenvolupar el millor joc del que duim de campionat. En primer lloc, s’ha de considerar que es va retre visita al tercer classificat, però, a més, des del minut 20, per expulsió de Marcos, l’Escolar es va quedar amb deu jugadors, amb quasi tot el partit per davant. I aquí és quan l’equip va demostrar casta i qualitat, sempre per darrere en el marcador, però sempre amb capacitat de reacció, fins arrabassar aquest punt d’Alaró que, vistes les coses, té gust de victòria.

 

Cadet

Escolar, 6 – Palma Son Gotleu, 0

 

Infantil A

Escolar, 0 – Pla de na Tesa, 1

 

Infantil B

Soledat At., 0 – Escolar, 1

 

Aleví A

Escolar, 1 – At.Balears, 2

 

Aleví B

At. Escolar B, 4 – Campusesport, 0

 

Aleví C

Felanitx, 1 – At. Escolar A, 8

 

Benjamí A

Escolar, 12 – Es Pla B, 0

 

Benjamí B

Cardassar A, 10 – Escolar, 1

 

Prebenjamí

Porto Cristo B, 1 – Escolar, 8