Preferent

Escolar, 0 – Murer, 1

Escolar: Peret, Xampi, Abdualay, Ángel, Fran, (Sergio), Edu, Faba, Isma, (Pacheco), Gayà Campos, Rigo (Alberto)

Murer:  Jesús Tamarit, Moncadas, Xisco, Ewco, Rafel, Maño, Tino, Cánovas, (Esteban) Guerrero, Biel, (Berkhan) Torrandell.

Quan les coses no funcionen, no funcionen –i ara n’és el cas–, les culpes s’han de repartir, des del porter fins al darrer davanter, passant per l’entrenador. Ara bé, davant la fredors dels números, és evident que l’Escolar té un problema greu: la manca absoluta de gol. Pel que fa a gols encaixats, l’equip està igual o millor que altres set equips, per la seva marca realitzadora és la pitjor de totes les categories que hem pogut rastrejar a la premsa. Aquest solitari gol marcat en sis partits ens ha donat un trist punt i aquesta destacada posició de cuers de Preferent. Es creen poques ocasions, i les poques que es creen es desaprofiten. Ni de penal, com dèiem recentment. Tot plegat, a dia d’avui comença a estendre’s una evident preocupació per salvar la categoria i, per bé que falta molta lliga, la distància amb les posicions de la tranquil·litat s’estan eixamplant de manera alarmant.

Davant el Murer es va repetir el guió: s’hagués pogut marcar (Isma va fallar una molt bona ocasió just començar el partit), però no es va fer, mentre el Murer sí que aprofità una de les seves poques arribades.

Podem parlar de mala sort, però la bona sort s’ha de cercar amb una mica més de convicció, perquè estam segurs que hi ha equip per a remuntar.

Juvenils

Escolar, 4 – Margalidà, 3

Els Juvenils són l’altra cara de la moneda: tot els surt bé i guanyen fins i tot quan han tengut la derrota molt a prop. Són dinàmiques impulsades pels resultats i per tenir fe en les pròpies possibilitats, per sobre de les capacitats reals. I parlant de cares, el passat diumenge, davant el Margalidà, l’Escolar en va presentar dues de ben distintes. A la primera part, l’equip va oferir els millors minuts de futbol del que duim de temporada i va semblar que deixava sentenciat el partit amb un 3-0 clar i llampant. La primera mitja hora de la segona part, en canvi, segurament fruit d’una confiança que els Juvenils no es poden permetre, va arribar una ensorrada total, fins al punt que els visitants aconseguiren empatar el partit. I quan el gol rondava més la porteria de l’Escolar que no la del Margalidà, en un contraatac i en temps de descompte, arribà el gol que donava una victòria agònica a un equip que, amb 15 de 15 punts possibles, es troba en estat de gràcia. Que duri.