Pel mes de juliol de , del 7 al 15 de 2018, vam anar de viatge a la zona de Cortina d’Ampezzo amb la intenció de fer una quantes excursions i “vies ferrades” ( ferrates)  per la zona. Amb dos articles, amb moltes imatges, us comentarem la nostra experiència a la zona de les Dolomites, a l'àrea del Véneto italià.
Part (2) La segona part de l’eixida que vam fer a Pirineus, dies 26 al 31 d’agost de 2017.  Aquest és el relat del que vam fer en Joan Palerm, Toni Alcantara i Paco Galian.


Part (1) Com cada estiu un grup de companys caminaires vam decidir partir a Pirineus per a fer senderisme. L’eixida va ser del 26 al 31 d’agost de 2017.  Aquest és el relat del que vam fer en Joan Palerm, Toni Alcantara i Paco Galian.


 

 

Barroc BrutalDuschvorhangmaribelinen

CONTUBERNI A MUNIC


L'Aprilia d'Edgardo Limentani


FERRARA. L'ITINERARI


Corso Hercole I d'Este

             FERRARA. UN ENSURT


                    Assenyalant el lloc del crim

De Rodellar a Alquèzar


 Dia 29 iniciàrem la ruta, amb el barranc del riu Vero com a protagonista

Ruta senderista per la Serra de Guara. 
Del 26 de març al 3 d’abril

U
n grup d'amics vam realitzar un itinerari excursionista per la Serra de Guara, a Osca. La zona és molt famosa en el món muntanyenc pels recorreguts i "baixades" de torrents i rius, que es fan principalment durant l'estiu, quan baixa el cabal. Jo havia estat a Guara fa gairebé 25 anys i esperava retrobar-me amb espais coneguts que, això no obstant, han canviat molt en alguns aspectes, ja que en aquella època només es començava a xerrar de Guara com a objectiu muntanyenc pels seus "descensos" (de fet vam fer tots els rius i torrents "oberts" de la zona: Mascún, Oscuros del Balces, Gorges Negras, Vero, Gorgonchón...).

En aquesta ocasió nosaltres anàrem a caminar, a fer senderisme, i descobrírem una zona molt bella, amb una ampla xarxa de camins molt ben senyalitzats. També trobàrem vistes impressionants, paisatges espectaculars, pobles abandonats i una natura salvatge... Però, d'això us en parlarem a cada etapa.

El turisme solidàri


ITINERARI, ESCASSAMENT TURÍSTIC, PER LA PART ALTA DE BARCELONA


VISITA A L’ARPA DEL TEMPLE DEL CAMP  

VISITA AL CAMP DE L’ARPA DEL TEMPLE


VISITA AL TEMPLE DEL CAMP DE L’ARPA  
 
VISITA AL TEMPLE DE L’ARPA DEL CAMP

VISITA AL CAMP DEL TEMPLE DE L’ARPA

VISITA A L’ARPA DEL CAMP DEL TEMPLE                                                                      

Crònica de la la quinta (i darrera) jornada, dia 5 i 6 de juliol. 
Tancant el cercle i de tornada a casa


Crònica de la la quarta jornada, dia 4 de juliol.
Pluja, pluja..., però no massa!
Crònica de la tercera jornada, dia 3 de juliol. 
Uf! Una altra pujada?