L'Agulla s'està regenerant... tota sola!L'evidència de les imatges no admet discussió: la platja de l'Agulla està recuperant arena de dia en dia. Vegeu, sinó, la fotografia del dia de la gran manifestació: en el mollet de s'Entrador, l'aigua arribava a l'inici del braç, i les roques que els manifestants intentaven tapar amb arena arribaven a les cuixes de la gent.Ara, l'arena ha guanyat ben bé cinc metres d'amplària i les roques en qüestió han quedat gairebé tapades.

Mentrestant, la platja ara compta amb el valor afegit d'arena de dos colors, aquest nyap que la pressió de determinars col·lectius impulsà en forma d'una "regeneració" que fa una  mica de vergonya.

La naturalesa té els seus cicles, però sembla que ara no ens els podem permetre i si un any, o dos, l'arena de la platja minva, se la de substituir com sigui.

Donada l'evidència d'aquesta regeneració natural, una més de les moltes que hem vist al llarg de la història recent, no convendria que ens repensàssim amb calma la conveniència de fer operacions damunt un sistema tan sensible com una platja i que gairebé mai se sap com poden acabar?