PER LA MALLORCA QUE ENS MEREIXEM

   Sota aquest lema, el GOB ha posat en marxa una campanya de recollida de firmes a través d'internet   -  
http://www.gobmallorca.com/ptm/  -   per a totes aquelles persones que considerin necessària una revisió en profunditat del Pla Territorial de Mallorca, amb l'objectiu de posar les bases d'un nou model territorial per a Mallorca.
http://www.gobmallorca.com/comuni/com 2007/080820.html









    El passat 11 de juliol de 2008, el Consell de Mallorca va acordar l'aprovació inicial de la modificació del Pla Territorial de Mallorca (PTM). Durant 2 mesos des de la seva publicació al BOIB (BOIB núm. 97) de 12-07-2008, la modificació del Pla restarà en període d'exposició pública.
   L'acord de modificació del PTM aprovat pel Consell de Mallorca el passat 11 de juliol va ser considerat com un frau per part del GOB. Ja vàrem manifestar en el seu moment la decepció per aquest acord en considerar que:
   · representa un incompliment flagrant de l'acord de governabilitat acordat entre les forces del pacte, en que s'especificava que es plantejaria la modificació del PTM amb l'objectiu de eliminar les Àrees de Reconversió Territorial.
   · no elimina, ni suspèn les Àrees de Reconversió Territorial sinó que les manté, amb la promesa d'un reglament que no es té intenció de desenvolupar.
    · es dóna continuïtat a un model territorial marcat per la corrupció i l'especulació, i amb el que havien manifestat la intenció de rompre en aquesta legislatura. A més avalen així unes polítiques territorials per les quals hi ha alts càrrecs del PP i UM imputats davant fiscalia.
Des del GOB no entenem la postura dels partits d'esquerra, PSIB-PSOE i Bloc i qüestionam la postura de Unió Mallorquina que ha forçat a l'establiment d'aquest acord que consideram un engany i entenem que es perd l’oportunitat de fer la imprescindible revisió que necessita el Pla Territorial de Mallorca que els diferents partits que ara governen havien promès. Una revisió de calat i en profunditat que hauria d’establir necessàriament les bases d’un nou model territorial per l’illa de Mallorca.
   Per tot això, demanam la teva col·laboració. Envia un missatge a la Presidenta del Consell de Mallorca i a la Consellera d'Ordenació del Territori del Consell de Mallorca. Omple les teves dades personals i clica el boto “enviar”.
   Gràcies per la teva col·laboració!