Reforestam el parc!
Primera proposta del 2013, del Parc Natural de la Península del Llevant




Bon dia i bon any 2013,

Com a primera activitat d'enguany us proposam participar en una jornada de reforestació a s'Alqueria Vella el proper dissabte 12 de gener. És una activitat gratuïta i esperam que sigui del vostre interès.
A la finca pública de Son Real, vos proposam fer un itinerari naturalístic guiat, Els ocells hivernants a Son Real, el diumenge 20 de gener (vos hi podeu apuntar telefonant al Centre d'Interpretació de Son Real, 971 185 363, de dilluns a diumenge de 10h a 15h).
Aprofitam per comunicar-vos que hem traslladat l'oficina del Parc natural a les cases de s'Alqueria Vella de Baix (Centre d'Informació) i que, per aquest motiu, hem tancat l'oficina que teníem al carrer de l'Estel d'Artà.
Si bé mantenim el mateix número de telèfon, actualment tenim problemes de manca de cobertura telefònica que esperam que se solucionin aviat, de moment si no ens trobau al telèfon del Parc (971 836 828) podeu inscruirer-vos a les activitats mitjançant aquesta adreça de correu electrònic.
Des del Parc Natural de Llevant vos desitjam un any 2013 pròsper i feliç i esperam poder seguir comptant amb la vostra presència i que continueu gaudint de la natura amb nosaltres.
Disculpau les molèsties.
Molt cordialment,

Parc Natural de la Península de Llevant
Tel. 971 836 828
MOLTS ANYS!