El Parc Natural  de Llevant a la guia, Essential Spain: top 100 Experience



L’Oficina Espanyola de Turisme de Londres, organisme depenent del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, ha publicat aquests dies la guia Essential Spain: top 100 Experiences, una guia elaborada per la prestigiosa revista Monocle, destinada a promocionar l’Estat Espanyol en el mercat turístic britànic.

Aquesta guia recull una selecció de 100 propostes per donar a conèixer el millor del nostre país, presentades com a 100 experiències úniques. La guia recomana tot tipus de visites i experiències sensorials i les agrupa en les àrees d’Arquitectura i Urbanisme, Disseny i Moda, Gastronomia, Art i Cultura, i Atraccions a la Costa. És precisament en aquest darrer apartat d’experiències en zones costaneres on hi apareix el Parc Natural de la Península de Llevant, del qual en destaca els seus paisatges, la flora endèmica, l’observació d’àguiles i falcons en vol, i la presència de nombroses tortugues. Els altres espais naturals destacats en la publicació són el Parc Natural de Cabo de Gata (Almeria) i el Paratge Natural de Marismas del Río Piedras (Huelva).

D’entre les recomanacions úniques de les Illes Balears, el Parc Natural de la Península de Llevant (Levante National Park) comparteix el protagonisme amb les fàbriques de sabates i accessoris de Camper (Inca) i Jaume Mascaró (Menorca), en l’apartat de Disseny i Moda; l’Ibiza Rocks Festival (Eivissa), i el Museu d’Art Contemporani Es Baluard (Palma), en l’apartat d’Art i Cultura; i els exclusius hotels de Can Verdera (Fornalutx) i Maricel (Palma), l’illa de Formentera, la necròpoli del puig des Molins i jaciment púnics de sa Caleta (Eivissa), i el ferrocarril de Sóller, tots ells també en l’apartat d’Atraccions a la Costa.