Celebrada a Palma, Cap Vermell hi participà. Carmina Crusafon i Andreu Casero, doctors experts en el món digital, analitzaren les tendències del periodisme digital.

Avui, dimecres 23, presenta les galletes d'oli ARTÀsanes de botifarró amb el cuiner Miquel Calent.

Joan Moyà Nadal al baix, Julià Ossés Alzina a la bateria, Pau Vallbona Roig als teclats i en Yannick Wilken, veu i guitarra.


" Estem convençuts que formem un gran equip de professionals i si seguim tots els protocols establerts al nostre centre podem evitar complicacions".


"Capdepera va ser l’epicentre de la troballa. Dorothea Bate va trescar per totes les illes però va ser a Capdepera on va començar tota la història..."

CAP VERMELL PROPOSA
I
L’AJUNTAMENT DISPOSA

Aina Tramullas, veu; Sílvia Rechac, piano; Maria Infante, guitarra; Lina Sampol, trompeta; Maria de Lluc Coll, baix; Bel Miquel, percussió.


Onada és una metàfora de tot el que volem defensar, una ona que implica revolució, canvis.

"El primer grup (del projecte Millora)  ha estat tot un èxit i segur que heu pogut observar molts de canvis al municipi. El projecte compta amb la col·laboració de totes les regidories de l’Ajuntament"" En finalitzar l’any haurem destinat un total de 866.000 euros al projecte Millora".
N'és un rei molt presumit:
Té la dèria del vestit.

- Quina capa em posaré?
No en tinc cap que em vagi bé!

Anunci d'una cervesa a un carrer d'Hamburg...
Per al territori dels arxiprestats de Llevant, Pla-Nord i Migjorn, i segueix com a rector de les Parròquies de Manacor

Gaudint del paisatge de Capdepera des de l'aire


Farà la carrera universitària a la Brenau University, Geòrgia, USA; gràcies a una beca esportiva de golf

  Es troben a la venda en la Clínica Veterinària de Cala Rajada (Via Mallorca, 2)Diferents models amb talles d'adult i  infant


Col·labora amb nosaltres.


Gràcies!
Subcategories