Dissabte de Sant Bartomeu és el dia de la revetla. Un any ha estat una revetla amb molta participació.

A l’entrada de la plaça des Sitjar, el Consell de Mallorca va instal·lar una paradeta informativa contra la violència masclista, del programa “No i punt!”. A més de repartir informació, hi havia un “`photcall” en el que molts participaren.



En la revetla actuaren els grups Orquestra Aquarius, The Hawaiians, After Suns i Valnou.

L’Orquestra Aquarius va arrancar la festa amb peces molt ballables que els ballarins de la tercera edat van aprofitar per a realitzar les seves coreografies de ball en línia. En l’orquestra tocà el saxo na Marina Flaquer.


 






Els grups The Hawaiians i After Suns continuaren amb a seva música festera, mantenint el  ambient de la revetla.
 







Valnou, com sols ser habitual en les darreres revetles, van tancar la festa amb molta marxa. Una aposta segura per acabar la festa.


 



Els bars de la revetla anaren a càrrec de l'Escolar i del Sitjar.



Enguany pels qui “resistiren” fins l’acabament de la revetla hi hagué xocolata amb ensaïmades que s’acaben ben ràpid, pel fet de la gran quantitat de gent que encara quedava a la plaça esperant la Diana Florejada.

Una Diana Florejada multitudinària, amb la Banda de Música com a protagonista, tocant el seu repertori més popular. Com una mena de passa-carrers matiner recorregueren els principals carrers del poble (carrer Centre, L’Orient, carrer Madones de sa Llata i carrer Ciutat) , per tornar a la plaça des Sitjar i acabar com és tradicional amb el pas-doble “Amparito Roca”, mentre el personal de neteja eficaçment feien neta la plaça i els tècnics recollien l’escenari.