Potser el fet que la festa de Sanr Roc caigués enguany en diumenge hi va contribuir, però sigui com sigui, la missa en honor del patró de Cala Rajada, en aquesta ocasió, va comptar amb una gran participació de fidels, que pràcticament varen omplir el temple parroquial.

Mossèn Antoni Amorós, auxiliar per mossèn Pere Orpí, oficià l'eucaristia. A l'homilia versà sobre la figura de sant Roc, un personatge sobre l'existència real del qual es mantenen dubtes. En tot cas, el seu naixement se situa entre el final del segle XIII i principis del XIV, a Montpeller (Regne de Mallorca), i hauria dedicat la seva vida a ajudar els malalts de pesta, morint en olor de santedat.

    

La Coral Cala Rajada contribuí no poc a la solemnitat de la celebració, posant-hi la música. La dirigí, com és habitual, Josep Llull, actuant com a solista en Jaume Bonnín. A l'orgue, els acompanyà Maria Antònia Gomis. Diguem que l'agrupació va estar a un gran nivell.

A la sortida del temple, els assistents brufaren la festa amb els crespells que havien preparat els membres del Consell Parroquial, i la corresponent copa de vi dolç.Molts d'anys a tots!