Just acabades les festes de Nadal l’Obreria de Sant Antoni s’ ha de posar les opiles per organitzar les festes de Sant Antoni que enguany, a més, enllacen els actes a Capdepera i  Cala Rajada gairebé de forma contínua entre els dies 16 i 20 de gener.

Aquests dies l'Obreria de Sant Antoni ha anat per les diferents escoles i escoletes per convidar els nins i nines a la festa, tot recordant les normes bàsiques i els horaris. Com us podeu imaginar, a més de cantar les cançons més típiques i conegudes, els nins i nines han fet preguntes als obrers. Els protagonistes han estat els dimonis (en aquest cas les caretes de dimonis) que s’han transformat en els actors principals de la festa.
 





A l’escola s’Alzinar i s’Auba, la trobada va ser el dijous i l’alumnat se reuní per cursos, adaptant les explicacions a les edats dels menuts. Ens han informat que també han visitat les escoletes.






 

L'Obreria també visità l'aula de cuina i serveis de l'IES  al menjador de s'Alzinar, que oferí espinegada i coquetes de pebres, tot un luxe!



Divendres va ser el torn de la visita a l'IES Capdepera on, a part de convidar els joves, se'ls ha parlat de respecte per als dimonis i la banda, de l'abús d'alcohol i de la necessitat d'avisar a algú si veuen comportaments no desitjats i s'ha recordat la campanya "No i punt". A la convidada hi anà  la regidora de Festes, Carmen Corraliza; el regidor d'Educació, Pere Terrassa; dos dimonis, el president de l'Obreria, Quico Melis; el Policia Tutor, i la directora de l'IES Capdepera. 



Recordeu el programa de Sant Antoni 2019, cliclant la pàgina de sota: