Sí, si, si....Sant Antoni ja és aquí!



DIMARTS, 15

19:00h Picarolada. Concentració a la plaça de l’Orient. En acabar, xocolata per a tothom.
20:30h Combat de glosadors al teatre de Capdepera. Hi intervendran: Blai Salom, Maribel Servera i  Mateu Xurí.

DIMECRES, 16

14:30h Repicada de campanes.
15:00h Sortida dels dimonis des de la cotxeria de Ca na Vergera (carrer Nou) acompanyats de la banda de música i encontre a l’església.
A continuació, corregudes pel poble. 19:00h Avís amb dos coets i encesa de foguerons, que seran visitats pels dimonis i la banda de música.

DIJOUS,17 SANT ANTONI 

14:30h Concentració de la cavalcada al carrer Roses (ca’n Trobat).
15:00h Recollida dels Obrers al carrer Ciutat, acompanyats de la banda de música.
A continuació, sortida de la cavalcada i beneïdes. En acabar, concentració a la plaça de l’Orient, cant de la codolada i vinet per als assistents (venda de l’argument i sorteig d’una porcella).
17:30h Missa solemne de Sant Antoni.


DISSABTE, 19

14:30h Repicada de campanes. 15:00h Sortida dels dimonis des de la cotxeria d’en Toni Miquelet (plaça dels Mariners), acompanyats de la banda de música i encontre a l’església.
A continuació, corregudes pel poble.
19:00h Avís amb dos coets i encesa de foguerons, alguns dels quals seran visitats pels dimonis i la banda de música. Sortida des de la cotxeria d’en Toni Miquelet.

DIUMENGE, 20 

10:00h Missa solemne a l’església de Cala Rajada.
10:30h Concentració de la cavalcada de la plaça dels Pins. Recollida dels Obrers a l’església, acompanyats de la banda de música.
11:00h A continuació, sortida de la cavalcada i beneïdes. En acabar, concentració a l’església, cant de la codolada i vinet per als assistents (venda de l’argument i sorteig d’una porcella).


Sol·licituds d’arena a l’Ajuntament per fer un fogueró: cal fer una instància a l’OAC de l’Ajuntament aportant un croquis d’on es vol fer un fogueró. Termini: fins dia 11 de gener


Foto de la Familia Jato donada a l'ajuntament.

Feta a ses seta cases. Els tres que surten a la foto son:
- Jaume Bossa
- Jaume Llaneras
- Jaume Tous, Jato