Des de la junta directiva del Club de Bàsquet Capdepera volem agrair la participació de totes aquelles persones que han col·laborat amb nosaltres en aquest medieval 2022.



Quan se’ns va plantejar la possibilitat de tornar a agafar la paradeta del castell, després de dos anys de pandèmia i amb una junta directiva amb poc personal, no estàvem segurs si podríem amb aquesta tasca. Posar un bar al castell no és una missió fàcil quant a la logística i el personal que requereix, però no podem estar més contents de la resposta que hem tingut per part de tota la família del bàsquet. La cridada de SOS que vam fer va obtenir una resposta immensa.

Agraïm la col·laboració de pares, mares, familiars, jugadors, jugadores i entrenadors que ens han donat una mà en tot el que hem hagut de menester. No podríem anomenar-vos a tots, ja que la llista, per sort, és ben llarga.

Hem recuperat persones que ja sense tenir cap vinculació familiar amb la nostra entitat ens han donat un cop de mà, hem sumat famílies noves i hem tingut l’oportunitat de conviure aquests dies amb persones meravelloses que han fet que tot allò que ens semblava una missió impossible fa dos mesos es fes realitat. Els torns interminables, els nervis, els mals diversos i les cremades les hem dut amb alegria i bon humor i l’ambient que s’ha respirat a la nostra paradeta ha estat fantàstic. Per a nosaltres la major satisfacció és quan els nostres jugadors i jugadores s’atraquen a la paradeta i la viuen com si fos ca seva per un parell de dies.

Gràcies a les cuineres de la carn, preparador de pomada, muntadors de paradeta, transportadors d’estris, transportí motoritzat, cuineres, peladors de patates, cambrers de barra, canviadors de barrils, torradors, espremedors de llimona i tots aquells que ens heu fet arribar truites.

Gràcies als clients que ens heu visitat. Sense vosaltres tot això no tindria sentit. Ens omple d’alegria quan any rere any pujau al castell a menjar la nostra carn i beure la nostra pomada.

Gràcies al cafè l’Orient per la seva col·laboració amb els subministraments. 

Gràcies al personal de la brigada de l’ajuntament per estar sempre disponible per a qualsevol cosa que necessitam i a en Leoncio i na Margalida des castell per la seva disponibilitat i bon tarannà.

Menció especial a dues persones que diuen que no hi són però que sempre hi són, Paco Moll i Kiko Lechón.

I un milió de gràcies a na Micaela Bennásar, la nostra columna vertebral en la qual tot aquest tinglat es recolza; sense ella res d’això hauria estat possible.

Gràcies infinites a tots els que d’una manera o una altra hi heu estat presents. Hem fet un equip impressionant en el qual tothom ha aportat. Esperam retrobar-vos a tots al Mercat Medieval 2023.