Dissabte tornà la màgia del Mercat Medieval a Capdepera, des de bon matí, amb la Xerabanda. El so de les xeremies, el flabiol, el tamborino i altres instruments de percussió i vent marcaren l’inici de la jornada amb una bona presència de públic que anà augmentant al llarg del dia.

No faltà les actuacions dels grups d’animació Chechare (cercavila Nomaduk 2022) i Ixera (cercavila dels almogàvers), amb espectacles a la plaça des Sitjar, durant tot el dia.

A la porta del castell i a l'escenari d'Es Sitjar actuà la companyia de dansa Dahlia Tribal Troupe.



Durant tot el dia les distintes paradetes oferiren els seus productes de tota casta, als nombrosos visitants del mercat. Les paradetes de menjar i beure van ser les que més activitat mostraven. I els bars i locals propers a la zona del mercat també estaven plens. Per tot arreu hi havia molta animació





El "carrit" del gelat d'Herbes de Can Planetes tornà a sortir per tot el recinte del Mercat, amb glosat inclòs.



La banda de Música fidel a la seva participació en el Mercat Medieval va sortir des del castell, seguida d’una gran quantitat de públic, fins a la plaça de l’Orient, on interpretà tres peces musicals.



La V Trobada de Xeremiers va acollir tres colles: els Xeremiers de La Vila (Santa Margalida), els Xeremiers Es Reguinyol (Muro) i  la Xerabanda. La primera actuació de cada grup va ser a distints indrets del castell, per baixar cap a la plaça de l’Orient on acabà la trobada.

Un recorregut semblant va fer la batucada medieval de Batucap, oferint el seu ritme i la seva marxa.

A la plaça des Sitjar el grup Ixera presentà el seu disc “Hic Sunt Dracones”.

A aquestes alçades ja hi havia problemes puntuals de mobilitat propis d’aglomeracions, especialment a l’accés al castell pel Portalet, on hi havia control d’entrada i sortida de visitants.

També hi hagué aglomeració a la plaça des Sitjar per a veure l’esperat espectacle de Sa Solera Gabellina “Foc a l’infern”.



A partir de la mitja nit els espectacles se traslladaren a la plaça de la Menjua amb Rumba Katxa i CIRKO, que tancaren la festa.