L’esperada verbena de les festes del Carme, fa anys (concretament des de l’acabament de la pandèmia de la COVID) que s’ha tornat un acte multitudinari amb una gran afluència de públic. I és que a més de la bona música que oferiren els quatre grups musicals, la revetlla del Carme crea una gran expectació i compareix gent dels pobles veïns.



El grup Brindis, va ser el primer en actuar tocant temes clàssics que convidaven al ball.  Brindis sonà molt bé i poc a poc va anar afegint balladors i balladores davant l’escenari, per deixar l’amplia pista de ball ben plena en el final de les seva actuació.



Amb molt d’ambient, el segon grup Na Pipona va continuar sonant per gaudi de la multitud que ja es concentrava en l’espai. Poc a  poc se van anar retirant cadires que voltaven la zona central per facilitat el ball. Molt bé Na Pippona, amb un extens repertori de cançons ben conegudes, pròpies de l’ambient “verbenero”. 

Per la segona part de la revetlla, els organitzadors van fer una aposta segura amb dos clàssics: Rodamons i Val9. Dos grups incombustibles dels que no descobriren res de nou, tant per la extensa ( i bona) selecció del seu repertori com per la seva gran experiència damunts els escenaris.   

Rodamons va mantenir el ritme de la verbena durant tota la seva actuació. Per cert va convidar a n’Esperança Sureda a pujar a l’escenari i cantar amb ells. 





Val9 va ser l’encarregat de tancar la festa aconseguint que una bona part del públic seguís fins l’arribada del nou dia.





No faltà el servei de bar a càrrec dels voluntaris de l'Asociació de les Festes del Carme.





Unes imatges de les actuacions musicals:

Brindis







Na Pipona







Rodamons











Val9







Com deien al programa " la nit amb més marxa i més esperada de l'any..." complí plenament les expectatives.