Fantàstic, espectacular, impressionant… són alguns dels adjectius que ens han arribat del Carmeo amb banda, celebrat divendres dia 13 d’abril. Molta, molta gent i molt bon ambient en l’esplanada del moll.

Per arrancar la festa, DJ René va anar posant música que aconseguí ambientar la festa des d’un principi, deixant el públic ben preparat per gaudir de l’actuació de la banda.



Quan la Banda de Música de Capdepera, amb el suport d’altres músics i cantants, va començar a tocar el públic ja omplia l’esplanada del moll on se situa l’escenari. Molta gent i molt animada. Públic de totes les edats, joves i no tan joves que van gaudir amb tot el repertori de cançons que oferí la Banda.



 



Moltes cançons amb un denominador comú; totes molt alegres i ballables. En total van participar 30 músics i 4 cantants, que van interpretar 25 cançons.

Després de la llarga actuació, els DJ’s Robert & Yañez van mantenir la festa durant una bona estona, i acabaren quan trobaren que minvava el públic i ja n’hi havia prou.

Una excel·lent proposta de la mà d’una gran Banda com és la de Capdepera. Enhorabona als músics i especialment al director, Marc Forteza.