Diumenge, 14 de juliol, va tenir lloc el Sopar de peix nostre a l’esplanada del moll. El menú ofert va ser sardina torrada, gambes fregides i trempó. De postres coca amb llet freda.

 

Malgrat la coincidència amb el partit de futbol de la selecció espanyola contra l’anglesa, a la final de l’Eurocopa, l’esplanada del moll se va omplir amb devers 450 comensals.


 

El grup de voluntaris del Ricemen’s del Carme van començar ben prest a preparar el trempó i tot el necessari per torrar les sardines i fregir les gambes. Hi havia 85 quilograms de sardina i 75  quilograms de gamba pel sopar. .

 

Poc abans de l’hora prevista se tot estava a punt per començar a fer els plats i servir, alhora que el servei de bar també se posava en marxa.
 

A les postres se van vendre nombres per la rifa de nombrosos vals de serveis i objectes cedits per comerços i empreses del municipi i el sorteig de l’obra d’art donada per Felip Esteva. Mentre llegien els nombres premiats el públic s’apropà a l’escenari per recollir el seu premi.
 

L’obra d’art d’en Felip  Esteva, va ser per en Pere Llabata.
 

Enaguany se celebrà la XXVII Cantada d’Havaneres, que comptà amb l’única participació del grup “Cop de mar”. El cantaires van fer un petit concert i a la darrera cançó s’afegí els membres de l’Associació de les festes del Carme, interpretant “La bella Lola”.
 





La festa acabà amb una degustació de rom cremat elaborat per na Sandra Mallol. Durant tota la vetllada  va haver una taula informativa de l’associació Conartritis_Mallorca
 

Les cançons de la cantada d'havaneres, amb el grup Cop de Mar: