Les Festes del Carme dediquen un dia (enguany va ser dijous dia 11 de juliol) als jocs pels infants. Enguany han seguit la mateixa dinàmica que altres anys amb l’aigua com a protagonista (la millor forma de combatre la calor en l’esplanada del moll). Jocs divertits, senzills, duts a terme pel jove voluntariat i amb molt bona resposta, No pot faltar el pal ensabonat i la travessa nedant pel moll que ha arribat a la XL edició!

Com sempre hi hagué un àrea reservada pels més petits, pels infants de 0 a 4 anys, en una zona coberta amb petites piscines i taules per dibuixar.



Els i les més grandetes van fer distints jocs d’aigua, que malgrat la seva senzillesa arriben a enganxar als participants.


 



El clàssic joc del pal ensabonat, suposem que enguany estava massa ensabonat, i ningú arribà a la bandereta posada al extrem. Després de nombrosíssim intents van haver de desistir per donar pas a la travessia al moll.





Per participar en la prova del pal ensabonat, cal tenir una edat mínima i tot temps compta amb la vigilància del servei de socorisme.



En el moll se creà molta expectació, primer per verure si arribarien a concloure la prova del pal ensabonat que se resistia i per veure la prova de natació.





Amb una gran participació d’infants de diferents edats, na Luna Burria va guanyar la cursa de natació, seguida de molt a prop per Cristina Riera que quedà segona i Marc Piris, que va ser el tercer. Cada nadador i nadadora va rebre una medalla per fer tot el recorregut.

 



En acabar les proves va haver un gran sorteig amb molts de regals per als participants en la prova del pal ensabonat i en la cursa de natació.