Els balladors i balladores del Club Sol Naixent de Cala Rajada, van tornar fer la seva exhibició de ball en línia sota la direcció de Bernat i Marga. Amb una bona participació van executar els balls amb una gran precisió, davant el públic que omplia les escales del moll.

 





Aquesta jornada, 10 de juliol, va ser el dia de l’estrena de la Coral Jove de Capdepera, amb Marc Forteza com a director. El concert de la coral, majoritàriament femenina, ha comptat amb el suport de na Maria Antònia Gomis (piano), Paco Pulido (baix), Toni Sánchez (piano), Miquel Moyà (guitarra), Guillem Muntaner(bateria), Carme Triay (saxo),  Aina Miquel (trompeta) i Joan Toni Crespo (saxo tenor).
 

La coral interpretà un programa molt interesant amb peces prou actuals que han esdevingut clàssiques modernes , interpretades amb molta desinvoltura i alegria, davant un nombrós públic que acompanyà amb bamballets algunes peces. L'actuació va agradar molt , prova d'aicò és que acabà amb una forta ovació i el públic aixecat de les cadirers.

Pel que fa al programa, per ordre van interpretar:
- Something just like this, de Coldplay
- California Dreaming, de The mamas & the papas
- Let it be, de The beatles
- Mamma Mia, d'Abba
- Dancing Queen, d' Abba
- Vull estar amb tu , d'Els Catarres
- Easy on me , d'Adele
- The Blessing of Abraham, de Donald Lawrence
- Before you go, deLewis Capaldi
- Ain't no mountain high enough, de Nickolas Ashford & Valerie Simpson

Aquí en teniu un tast:





El director Marc Forteza, agraí el suport rebut en aquesta estrena: organitzadors, músics, cantaires i públic. Així mateix convidà a que esl interessats s'incorporin a la coral. Informà que en el Sopar a la Fresca de Sant Bartomeu tornaran actuar. 

Enhorabona a totes i tots!