Actuarà a “Sa XVII Morralla Xop Festival” de Cala Rajada

 

XAVI SARRIÀ, fundador i compositor d’OBRINT PAS, l’any de la seva retirada, farà el seu únic concert a Mallorca el 6 de juliol al Moll de Cala Rajada.

El proper 6 de juliol tindrà lloc la 17a edició de la Morralla Xop Festival, dins el marc de les Festes del Carme de Cala Rajada.

Actuacions musicals gratuïtes devora les embarcacions a l’esplanada del moll, enguany amb un cartell extraordinari:

Des del Pla de Mallorca, ÁNIMOS PARREC amb el seu rock rural, música d’arrel, estan tancant la seva gira del disc Cançons velles, cançons urgents. A més, estrenaran algunes de les noves cançons del seu nou disc que es publicarà a finals d’aquest mes de juny: En terra s’aturen

Des del País Valencià, XAVI SARRIÀ farà el seu únic concert a Mallorca a la seva gira d’acomiadament del darrer disc Causa. Fundador i compositor d’Obrint Pas, grup emblema en Valencià en temps convulsos lingüísticament i políticament a la seva terra. Després de la retirada del grup, XAVI SARRIÀ ha continuat amb la seva activitat social, amb col·laboracions, ha publicat llibres, ha dirigit documentals i en solitari ha publicat dos discs. Aquesta primavera ha anunciat la seva retirada temporal dels escenaris a finals d’any amb un concert a Barcelona amb les entrades ja exhaurides. A Cala Rajada, amb les seves lletres compromeses, repassarà tota la seva trajectòria en solitari i també amb temes d’Obrint Pas.

Des d’Eivissa, JAHBLESS actualment el cantant de reggae més conegut a l’illa, amb una veu que recorda els grans del gènere, debutarà a Mallorca, amb la seva banda. Versions de temes populars i coneguts, que convida a ballar amb energia positiva.

Els canvis de grups es realitzaran amb l’actuació de percussió i balls tribals WAWÁ

Abans dels concerts, a les 22h el grup de dimonis SOLERA GABELLINA, farà un cercavila i correfoc des de la plaça dels pins fins al Moll. Els concerts començaran a les 23h.

Nit inoblidable a Cala Rajada amb preus populars i la popular pomada de l’Associació Festes del Carme.