Els tres escenaris de micro-teatre eren al moll


 

Dijous,  de juliol, en el marc de les festes del Carme va tenir lloc un espectacle de micro-teatre. Per a molts va ser una de les activitats programades més significatives, en tant suposava un dels primers actes culturals dins el municipi, dins la “nova normalitat”. La resposta del públic va ser molt bona, de fet en pocs dies s’esgotaren les entrades (tres grups de trenta espectadors) per poder veure les tres obres  que es presentaven, dues d’Ivan Martin i  una d’Arnau Serra.

Arnau Serra és l’autor i director de “Pepculiar”, interpretada per Marc Bibiloni, amb locució de Yasmine Ferrer. Es tracta d’una curiosa peça en la que el protagonista , en Josep (Pep, pels coneguts) parla amb una veu femenina que poc a poc desmunta la imatge que el protagonista vol mostrar cap a l’exterior, en el món de les cites.  Una vegada més, amb certs tocs d’humor, se’n planteja  reflexionar sobre el que som , la imatge que volem donar i com ens veuen els altres.  Una obra rodona en quan al text, direcció i actuació de Marc Bibiloni. La locució de Yasmine Ferrer, impecable.





Iván Martín presentava dues obres escrites i dirigides per ell mateix. D’una banda “Una caiguda inesperada”, interpretada per na Xisca Fuster i Pilar Diaz. A partir d’un trobada fortuïta ( bé, al final no ho és tant) dues dones parlen i comparteixen sentiments i experiències personals. Al final s’imposa la complicitat entre les dues dones. Una història bonica de complicitats en la que, de vegades, les casualitats realment no ho són. La molt correcta actuació de les protagonistes anà millorant amb les següents actuacions.





L’altra obra d’Ivan Martin va ser la  de “Pesca incorrupta”, interpretada per Nicole Serapio i el propi Ivan Martín. La peça, per ventura, més “dramàtica” planteja la pugna entre el  “pescador” d’un animal en perill d’extinció ( i per tant de molt de valor) i una dona que pot dissecar-lo  però que en un primer moment no vol. El diàleg entre els personatges creixen de to fins el tràgic desenllaç. Molt bé els actor, que aconsegueixen mantenir la tensió al llarg de l’obra.





L’activitat de micro-teatre estava perfectament organitzada. Primerament se van fer els 3 grups (tothom amb mascareta)  i van rotar per les tres obres preparades, on les cadires es trobaven separades i van ser desinfectades entre funció i funció.

Enhorabona als organitzadors, l’associació de Festes del Carme, i a tots els actors/actrius i directors. I moltes gràcies.