Per ser el primer cop que les cistelles i les bolles de bàsquet feien costat als llaüts, la cosa no va anar gaire malament.  Ben al contrari, hi va haver un bon grapat de nins i joves, tant del club gabellí com de fora poble, que s'atracaren al moll a la recerca de diversió fent allò que tant els agrada.

La convocatòria anava dirigida a jugadors i jugadores fins als 17 anys. La manca d'espai no feia factible posar moltes cistelles i per tant és va limitar als més jovenets. En total, 51 jugadors formaren 12 equips dividits en tres categories:

Preminis i minis (Gabriel, Paula i Helena per una banda,  Xavier, Estela, Joan Sebastià i M. Cristina per una altra)

Minis i Infantils: 
Ses tres gabellines, Los sin nombre,  Los misilis y Cayo Malayo.

Cadets-júniors: 
Atraca la Matraca, Picatornells, Bàsquet Manacor, No nos basta una bola, Panda's Team i Chof's.

Així doncs, tenint per sostre els llums verbeners que engalanen el moll aquests dies, i amb la mar, els llaüts i el magnífic escenari limitant l'espai de joc, els equips anaren disputant els seus partits amb ganes, intensitat i molta diversió.

L'afegit d'anar alerta a no tirar pilotes  a la mar ja era motiu de rialla. Així i tot els salabres van treballar pescant un parell de bolles que acabaren dins l'aigua.

A tots els jugadors i jugadores minis i preminis els van obsequiar amb un val per a un gelat, per gentilesa de la Gelateria Paradiso. Els guanyadors  de les categories Mini-infantil i Cadet-júnior se'n dugueren de premi invitacions per fer un soparet gràcies als patrocinadors Bar Sa Plaça i Brins Burger. Al cap i a la fi, guanyar no és el que més importa en aquests esdeveniments, però que et convidin a sopar  ja és un bon al·licient.

A disposició dels participants, el club aportà molta fruita i aigua de franc perquè els joves esportistes poguessin  combatre la calor i recuperar-se de l'esforç.

Les cistelles  tornaran a sortir al carrer per Sant Bartomeu i, com cada any, el Club Atlètic Escolar de Bàsquet vos convida a tots a prendre part de la competició.

I aquí van "totes" les fotografies d'aquest simpàtic esdeveniment lúdico-esportiu.