Els Premis Cap Vermell 2012, a les planes de la premsa escrita de Mallorca




Ens complau enormement que els companys de la premsa gràfica de Mallorca es facin ressò dels Premis Cap Vermell. El que va néixer com un modest homenatge a les persones i entitats que feien o havien fet una feina desinteressada per Capdepera o que des de la seva trajectòria personal fossin un referent per a la nostra comunitat, ha anat  consolidant-se. Malgrat que, des de l'associació Cap Vermell, intentem que l'acte de lliurament sigui digne i hi posem tot el nostre esforç, el mèrit  només és atribuïble als mateixos homenatjats i als lectors i amics que ens ajuden a fer la tria.

Sempre hem dit que hi ha moltes persones i col·lectius, en el nostre poble, que mereixen aquest guardó. I ens sentim molt orgullosos de poder oferir aquest petit homenatge, malgrat sigui un senzill reconeixement de mèrits. Enguany "Ses Madones de Sa Llata" i Gustavo han omplert el teatre de gom a gom, com en altres edicions. Ens alegra, especialment per ells, ja que és una satisfacció que el poble els faci costat i valori la seva feina.

Tampoc no podem deixar de banda tots els que col·laboren, any rere any, donant forma als trofeus, preparant el refrigeri, decorant l'escenari, muntant vídeos (Suso, què faríem sense tu?), interpretant música, presentant i coordinant l'acte... A tots els que ens han donat un cop de mà quan ha fet falta, gràcies, moltes gràcies.

La nostra revista digital, Cap Vermell, ha fet un ampli seguiment, amb articles, fotografies, vídeos que podeu cercar en aquesta plana web, però a la premsa escrita també hem tingut ressò i volem aprofitar per donar les gràcies als companys que se n'han ocupat i a la cap de premsa de l'Ajuntament de Capdepera, Elena Martín.

Això és el que hem trobat publicat.




L'endemà de l'acte, dia 24-2-2013,  Diario de Mallorca publicava la notícia, signada per Biel Capó:


Ultima Hora de dia 25 de febrer, en donava compte, en un article signat per Assumpta Bassa:



La revista local Faxdepera, de dia 1 demarç, amb fotografies de Joan Morey, dedicava una plana a l'esdeveniment:



I la revista Brises, de dia 2 de març, en publicava una nota a la seva secció Zona VIP


I ara a preparar els premis Cap Vermell 2013...