Sopar per a celebrar les darreres edicions de l'Associació Cap Vermell

El passt dissabte dia 19 de novembre, la revista digital Cap Vermell va organitzar un sopar d'homenatge als escriptors que han publicat un llibre en aquesta nova etapa de la revista.



Des que Cap Vermell passà a format digital hem potenciat l'edició d'autors locals, amb diverses iniciatives de les quals tots sou partíceps i ara hem trobat, hem decidit, oferir-los un petit homenatge en forma de sopar a uns dels "casinus" més emblemàtics de Capdepea, Can Patilla.
Abans del sopar, en Miquel Flaquer ens oferí un breu parlament, com una mena d'aperitiu literari, ple de projectes, cabòries i un calendari de publicacions per als propers deu anys. De fet, va repartir feines a tothom... i aigua de la font de sa Font de Sa Cala!

A més dels anuaris, dels quals n'hem fet tres  (2007-8, 2009 i 2010), hem publicat "El vent de les paraules" de Jaume Fuster, "Senyor ahir" d'Aurèlia Canaan, "El plaer del boletaire" de Felip Esteva, "Black llata blues" de Biel Mir, "Capdepera blues" CD-DVD de Suso Rexach i el darrer, tot un èxit editorial, "Girant l'ullada cap enrere"  de Bartomeu Melis "Meyme". Tots ells es poden adquirir a les llibreries de Capdepera i Cala Rajada.







Després van passar al sopar pròpiament dit. Senzillament exquisit, marca de la casa! Entre picada i picada, conversa en un ambient assosegat i reflexiu.
Per acabar, no podia faltar  la llet freda de la casa,  coca dolça amb espelma d'aniversari (molts d'anys Mar), cafè i Herbes de Can Planetes per acabar de confitar la vetllada.



Entre rialla i rialla sortiren a la llum els projectes (realitats, gairebé) immediats com són la publicació del llibre de Climent Garau, "De prop i d'enfora", que es presentarà per l'Esperança, i  un de Joana Colom i Jaume Fuster previst pel Dia del Llibre 2012. De moment la producció editorial de l'Assocació Cultural Cap Vermell no s'atura.



Per acabar, des  de l'Associació Cultural Cap Vermell volem donar les gràcies als que veritablement fan possible que aquests projectes puguin tirar endavant, els nostres lectors. Sense la vostra complicitat seria impossible mantenir aquest ritme de publicacions.