Comença la temporada de teatre

LINA  sorgeix de la necessitat de parlar de temes contemporanis a un públic actual  i amb un llenguatge actual.
Podríem definir LINA com una tragicomèdia contemporània sobre conflictes generacionals. També podríem dir que és una peça de teatre costumista amb un plantejament clàssic però que parla de temes rabiosament actuals amb un llenguatge col·loquial i amb un estil on fusionem diferents expressions artístiques; dramatúrgia i audiovisuals.
Creiem que LINA es un espectacle ideal per a ser gaudit en família ja que de ben segur tant els pares com els fills adolescents si veuran reflectits, encara que em posat una especial atenció en facilitar la identificació a un públic juvenil.
L'utilització de l’humor, ha estat un referent prioritari dins tot el procés de creació, i de una forma desenfada ens a permès des d'aquesta òptica mostrar la realitat.




La crítica ha dit:

Detalles muy buenos sobre un planteamiento emotivo. El tipo haciendo su ritual antes de salir a escena (incluido el pipí y la cadena del wáter que no funciona), los embutidos ofrecidos al público entre celofanes y sonrisas bilingües, el cigarrillo imposible, la troupe de turistas amenazantes al otro lado del escenario y por lo mismo más visibles, el juego de vestimentas, el móvil cumpliendo su cometido de intruso: ésta es una pequeña lista de los muchos gags, situaciones y elementos que le dan a la obra un especial atractivo. Después está el buen sentido del ritmo: inteligente alternancia de momentos tensos y cómicos, acelerados y lentos. Y por supuesto el buen trabajo de los dos actores, suficientes para invocar en escena un complejo drama humano que va más allá del conflicto generacional ... En cualquier caso, ejercicio de psicoanálisis al alcance de espectadores de las dos generaciones implicadas. Emili Gené. Última Hora. 5/2/2010

Està feta de cor, amb ganes de contar el que conten, de dir el que diuen i de mostrar-ho perquè ho senten. Javier Matesanz. Diari de Balears. 8/2/2010


I la setmana següent: Dissabte dia 22 a les 18h