El Centre Cap Vermell acull la proposta "Què tens per a mi?" a la seva sala d'exposicions










   El passat dijous, dia 6 d'octubre s'inaugurà al CCV l'exposició col·lectiva "Què tens per a mi?" de Neus Marroig, Laura Marte, Tonina Matamalas i Jordee Ayuso. Es tracta de tres muntatges que proposen al visitants ser part activa de l'exposició. Les instal·lacions van més enllà de la simple expectació, conviden a la participació tot proposant una mena de jocs que pretenen compartir pensaments, emocions o records.



   El catàleg de l'exposició a m´s de presentar les instal·lacions inclou un manual de ús col·lectiu i un altre específic per a cada proposta és a dir Records de  Tonina Matamales, Estima de Jordee Ayuso, Ondi where u de Laura Marte i C/ de Neus Marroig. 
  D'altra banda comentar que Tonina Matamales dirigeix un taller a l'IES de Capdepera, amb alumnes del centre,  al voltant dels records i els oblits, del qual es preveu que surti un muntatge que s'afegirà  a l'exposició.



   L'acte d'inauguració comptà amb la presència de dues de les joves artistes Tonina i Laura, i del regidor de cultura de l'ajuntament de Capdepera.
   L'exposició forma aprt de l'iniciativa Cultura en Xarxa del Consell de Mallorca.