Imprescindible!



S'ha de veure!,... s'ha de viure!


Poques oportunitats tenim de veure un espectacle de claqué a Mallorca i resulta que a Capdepera podem gaudir d'un grup de gabellins que ho broden. Tan els que fan claqué - Joan Terrassa, Terry, i Jeroni Morey-, com els que els acompanyen a la música -Jeroni Sureda, Paco Pulido i Joanmi Sancho. S'acompanyen de dues estrelles del firmament artístic de primer ordre: Laia Cagigal que canta i Estefania Porqueres - una claquetista que a la seva edat ha voltat mig món amb les millors companyies de claqué.

Dit això, qualsevol explicació sempre quedarà curta. No és un seguit de números amb més o manco gràcia. No. és un espectacle que a través d'un fil argumental va proposant ritmes, coreografies i cançons a l'espectador. El convida a participar activament i el gratifica amb sorpreses a cada moment.



La durada d'una hora sembla curta, molt curta.



La qualitat musical, interpretativa i escenogràfica és d'alt nivell. Tot té un perquè. Esdevé així un espectacle brillant, rodó.



Costa destriar el fragment de vídeo. Haguéssim afegit tot l'espectacle. Però s'ha de veure. En directe. Diumenge es repeteix i queden entrades.

En definitiva, un plaer pels sentits que s'incrementa sols pensar que es tracta d'un grup de joves de Capdepera.



A l'espai d'entrevistes vos oferirem, en breu, una entrevista amb Joan Terrassa (que ha creat i dirigit l'espectacle) i Jeroni Morey.