Preciós concert de Maria del Mar Bonet a Sa Torre de Canyamel

   Resulta difícil qualificar el concert que oferí la cantant Maria del Mar Bonet, acompanyada pel pianista Dani Espasa. Va ser un goig escoltar la meravellosa veu de la cantant mallorquina més universal en el reduït espai de la Torre de Canyamel, omplert de gom a gom. El concert  va ser un íntim i personal recorregut pels poetes mallorquins de tots els temps. Els poemes, sense seguir un ordre cronològic, ens van redescobrir la Maria del Mar més íntima i passional. El concert entusiasmà i tothom en sortí amb la idea d'haver assistit a una nit especial, única.



   L'actuació s'inicià amb unes paraules de benvinguda de Lluis Morell i acte seguit Maria del Mar Bonet i Dani Espasa oferiren un bell recorregut per la poesia mallorquina musicada, en una actuació que es perllongà gairebé dues hores.





   Amb aquest concert culmina la programació estival de la Torre de Canyamel, que ha organitzat una sèrie d'esdeveniments culturals de gran qualitat en aquell recinte medieval. Tot un luxe.



  Al concert hi assistiren moltes cares conegudes de l'art i la cultura, el batle de Capdepera i el regidor de cultura, així com el vicepresident del Consell de Mallorca, Joan Rotger.