Un recital íntim ple de sensibilitat i matisos.



Era  una cita imprescindible per als amants de la música i la poesia en un espai envoltat d'un núvol gustavià de colors. Un espai que fomenta la creativitat i l'expressió artística amb acitvitats com aquest concert -recital.



De la mà d'Odila i Gustavo, impecables amfitrions, fou presentat l'artista, reconegut poeta i cantautor paraguaià Mario Casartelli. que ens oferí una mostra de belles cançons en guaraní-castellà, d'altres en anglés. Cançons pròpies i d'altres autors en belles versions. Un mestre a la guitarra i uquelele o a viva veu.



Els acords s'entrellaçaren per crear una experiència artística completa. L'esdeveniment fou un punt de trobada entre l'art visual, la música i la poesia en directe en una vetllada única.



Mario Casartelli compartí una gran vetllada, brindant una actuació íntima i propera. Les lletres carregades d'emocions es complementaran amb la seva guitarra. La seva poesia a través de la seva paraula es caracteritza per  la seva intensitat, una profunda sensibilitat i gran emoció. Destacar el seu darrer poema escrit, fa dues setmanes, a la recerca dels seus orígens al lago Como.

També presentà dos llibres de poemes seus. 



La galeria Espai Gustavo, coneguda pel seu compromís amb la promoció cultural, es converteix una nit més en l'escenari perfecte per a aquest concert especial. L'entorn artístic on es desenvolupa és una explosió de creativitat.



Vist a xarxes, Mario Casartelli també és un gran dibuxant. Mirau el retrat fet a Gustavo.





I recordau