Un any més el Centre Melis Cursach ha estat l'escenari de l'exposició dels tallers d'adults de Capdepera: Llata, Pintura i Restauració de Mobles. Curiosament enguany, per un problema d’agenda, s’ha fet l’exposició abans d’acabar els cursos.

L’exposició es va inaugurar dia 14 d’abril, amb la presència de molts dels alumnes dels tallers i familiars. Després de les paraules de benvinguda del regidor, Agustí Nebot, na Esperança Llabrés en nom dels professors va dirigir unes paules als presents, tot recordant que fa 22 anys que és responsable del taller de Restauració de mobles. 

L’exposició ha quedat molt atractiva combinant les peces de llata, els mobles i les pintures. Els visitants van gaudir de veure i comentar les obres presentades durant una bona estona, comentant amb els autors.

Durant l’acte es van lliurar diplomes de certificació de l’assistència als tallers i després hi hagué un petit refrigeri.

Enhorabona a l’alumnat per la feina feta i al professorat, na Esperança Llabrés de Restauració de mobles, en Sebastià Massanet de Pintura i  Tino  Adrover de llata.

En acabar, l'alumnat de Restauració de Mobles van fer el sopar de fi de curs a un conegut restaurant de Capdepera.
 

Us deixem algunes imatges de l'exposició col·lectiva dels tres tallers. Molt recomanable.

LA MOSTRA-EXPOSICIÓ ESCOLA D'ADULTS

CURS 2022-2023 al CENTRE MELIS CURSACH.

Exposició oberta del 15 al 21 d'abril de 18.00 a 20.00 h

Dimecres també de 10.00 a 13.00 h.