Un espectacle de dansa-carrer que meravellà

Image


Dissabte, dia 4 d'octubre, cameta d'arranya tot el matí. Plaça Castellet. El moll de Cala Rajada com a teló de fons. L'assaig ja havia convocat algunes persones. Les 11 en punt. Surt una dona petita, d'aspecte fràgil, carregant un banc de color verd. Sona una música inconfundiblement francesa. Comença la performance d'una ballarina-clonw guardonada a nombrosos festivals. El banc es converteix amb la superfície on balla i es contorsiona de mil maneres.

Image

La tendresa de l'espectacle sols es pot apreciar en viu. Així i tot ens hem atrevit a adjuntar un petit tall de vídeo:





Interactúa amb el públic. Un nin, primer, i un adult, després, li ajuden a arredonir l'espectacle. En aquest darrer cas fou el regidor Rafel Fernández qui es prestà voluntari.

Image

El públic assistent es replegà al voltant ràpidament i s'ho passà d'allò més be. A tots se'ns va fer molt curt l'espectacle. I és que els espectacles de qualitat tenen la capacitat d'aturar el rellotge. Alguns en acabar i comprovar que no es passava la gorra, anaren personalment a oferir-li un donatiu a l'artista, que els rebutjà explicant un i altra cop que era contractada per l'ajuntament.

Image

És just agraïr al Festival Dansamàniga de Cala Millor el compartir aquest bell espectacle amb altres localitats properes i destacar l'encert municipal de programar-ho.

En acabar l'espectacle sortí el sol. Casualitat?