inici

Cap Vermell

The Gospel Mass de Jacob de Haan sonà als jardins de Sa Torre Cega

L'actuació va ser organitzada per l'associacó d'Amics de l'Escola de Música de CapdeperaDiumenge vespre als jardins de la Torre Cega, la banda de música i les corals d’Artà i Capdepera, van ser els protagonistes d’un concert excel·lent organitzat per l’Associació Amics de l’Escola de Música de Capdepera.

La convocatòria va tenir una gran acollida omplint totes les localitats i l’escala. I el nombrós públic no quedà defraudat amb la proposta musical de la banda i les corals, que arrancaren una sonora ovació en cada una de les interpretacions.El programa preparat per l’ocasió constava de dos parts ben diferenciades: La primera part, a càrrec del CC Banda de Música de Capdepera dirigida per Miquel Gayà. Interpretaren l’ Oberture Jubiloso de Franc Erickson, Halleluya de Leonard Cohen, One Moment in time de A. Hammond i Blues Factory de Jacob de Haan.

 

A la segona part, a la banda de música s’afegiren la Coral s’Alzinar i l’Orfeo Artanenc per a interpretar The Gospel Mass de Jacob de Haan. Aquesta obra respecta les parts de text en llatí, però per la música agafa unes melodies actuals, alegres i aferradisses.


 

En acabar l’ovació  va ser impressionant. El director Miquel Gayà convidà a les directores de les corals na Maria Antònia Serra  i  Elionor Gómez-Quintero a saludar i compatir l’ovació oferta pel públic.Aquí teniu un vídeo d'alguns moments del concert:
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar