Circ, música i poesia. Alícia Rechac i Àngela Aso dos estels brillen amb llum pròpia, des del firmament gabellí.



L'horabaixa comença amb les paradetes artistico-artesanes i la cervesa i tapes a tope. Destacar el cuiner Miquel Cabrer que va fer unes tapes exqusides que es varen acabar els dos dies.

L'espectacle de la companyia Malícia: “El punto de la i" que combina circ i humor començà a les 20h, tam volta una mica tard. Tres actrius mostren le seu talent en un espectacle que s'estrenava a Mallorca i que encar li cal una mica de rodatge però que mostrà moments brillants,  espectaculars de gran dificultat tècnica i resolts amb gran professionalitat artísitica. 


La companyia i l'espectacle surt a partir d'unes beques del país Basc, de creació i inserció professional de circ contemporani. Va ser un procés de creació conjunta amb dues directores de Le Lidó. Quedau-vos amb els noms de les artistes i sobretot d'Alícia Rechac, en sentireu a parlar, i molt. Ben segur. Basta veure les imatges.



Molta fou l'expectació que havia creat l'espectacle, que no decebé en cap moment.





A continuació Àngela Aso i Carles Grimalt en la formació Summer Wine els regalaren un seguit de cançons, totes conegudes i belles. 



A continuació, la dansa vertical, un clàssic d'aquesta convocatòria que en aquesta ocasió amb més artistes combinaren la dansa aèria i el terra, en un espectacle molt elaborat i que fascinà el públic.



Aquests espectacles deixen instantànies bellíssimes. 



El grup es diu Ben Arran, i sempre diuen que començaren en aquesta paret del CCV.



I per acabar la nit, l'slam poètic amb una representació dels millors poetes i poetesses de la contrada. Joan Cabalgante i Matt Patricis entre ells. Guanyà Atenea, de Cala Millor.



Entre slam i slam, música amb Suso Reixach i Àngela Aso, amb Juan Carlos Bernat al baix.



De l'eslam en tendreu una crònica a part.



I així acabà el vespre i les nits deles Arts. amb més de 350 litres de cervesa despatxada, bona i amb bones, i amb algú que comentava que aquesta proposta es podria fer un pic per setmana al llarg de tot l'estiu ja que "fa poble". Queda dit!!!