inici

Cap Vermell

Nits de les Arts 2. Dissabte 23

Circ, música i poesia. Alícia Rechac i Àngela Aso dos estels brillen amb llum pròpia, des del firmament gabellí.L'horabaixa comença amb les paradetes artistico-artesanes i la cervesa i tapes a tope. Destacar el cuiner Miquel Cabrer que va fer unes tapes exqusides que es varen acabar els dos dies.

L'espectacle de la companyia Malícia: “El punto de la i" que combina circ i humor començà a les 20h, tam volta una mica tard. Tres actrius mostren le seu talent en un espectacle que s'estrenava a Mallorca i que encar li cal una mica de rodatge però que mostrà moments brillants,  espectaculars de gran dificultat tècnica i resolts amb gran professionalitat artísitica. 


La companyia i l'espectacle surt a partir d'unes beques del país Basc, de creació i inserció professional de circ contemporani. Va ser un procés de creació conjunta amb dues directores de Le Lidó. Quedau-vos amb els noms de les artistes i sobretot d'Alícia Rechac, en sentireu a parlar, i molt. Ben segur. Basta veure les imatges.Molta fou l'expectació que havia creat l'espectacle, que no decebé en cap moment.

A continuació Àngela Aso i Carles Grimalt en la formació Summer Wine els regalaren un seguit de cançons, totes conegudes i belles. A continuació, la dansa vertical, un clàssic d'aquesta convocatòria que en aquesta ocasió amb més artistes combinaren la dansa aèria i el terra, en un espectacle molt elaborat i que fascinà el públic.Aquests espectacles deixen instantànies bellíssimes. El grup es diu Ben Arran, i sempre diuen que començaren en aquesta paret del CCV.I per acabar la nit, l'slam poètic amb una representació dels millors poetes i poetesses de la contrada. Joan Cabalgante i Matt Patricis entre ells. Guanyà Atenea, de Cala Millor.Entre slam i slam, música amb Suso Reixach i Àngela Aso, amb Juan Carlos Bernat al baix.De l'eslam en tendreu una crònica a part.I així acabà el vespre i les nits deles Arts. amb més de 350 litres de cervesa despatxada, bona i amb bones, i amb algú que comentava que aquesta proposta es podria fer un pic per setmana al llarg de tot l'estiu ja que "fa poble". Queda dit!!!
Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar