Animació, circ, música, arts visuals, artesania, cervesa i tapes de 6 a 12.



Aquest cap de setmana ha tengut lloc al Centre Cap Vermell les Nits de les Arts, dos horabaixes-vespres plens d’activitats culturals per a tots els públics i que vol emular els esdeveniments de grans ciutats a l'inici de la tardor: Circ, música, pintura, mercadet d’art i cervesa artesana, un combinat que abarca un públic molt divers i que la participació local fa que es converteixi en punt de trobada obligatòria en un moment o altre.



El mercadet d'art i artesania a la diagonal del Centre congrega propostes diverses però de qualitat. Si més no curioses. 

Conrado,Toni Adrover, Paquita Rosello, Miquel Flaquer, Samuel, Asis, Pau Arévalo, Luis González, Matt Patricis, Jose Martinez Conrado, Tomeu Moll, Maribel Picó i Joan Serra completaven les paradetes amb bona presentació.



A les 18,30 començá el mític grup d'animació manacorí Spaguetti, amb vells coneguts com Guillem Sansó i Pep Lluís Gallardo que feren les delícies dels més petits amb cançons danses i jocs.




A continuació, Vincles, del Circ Bover, poesia pura que encandilà un nombrós públic


Llavors l'inauguració de l'exposició de Barbara Weil de la que ja vos n'hem parlat en un altre article.



Unes exqusites tapes i més de 15 tipus de cerveses artesanes diferents d'arreu del món feren les delícies de molts que quedaren a sopar.



Entre els dos dies es serviren més de 350 litres de cervesa. En bones i sense aturar.



El mapping no fou la proposta més espectacular. Molts recordaren les projeccions d'altres anys. Cridà molt més l'atenció la instalació del Turista Rectclinc day a la paret del centre.



Llavors,...llavors el jazz experimental de quatre grans músics: Satoko Fujii – piano, Natsuki Tamura – trompeta, Lilly Santon – veu, Jimmy Weinstein – bateria. A molts les orelles ens grinyolaren per una música plena de dissonàncies i sons guturals molt aguts.



I per acabar Tots aquests dois que creixen dia a dia com a conjunt de qualitat



A destacar el metall amb uns sensacionals "solos"



I passada la mitja nit, poc a poc, com una espelma s'acabaren les forces i la primera nit de l'art.