inici

Cap Vermell

Diego “El Cigala” a la Torre de Canyamel


 

Sota l’amenaça de la pluja, que al final no va fer acte de presència, se celebrà a la Torre de Canyamel l’esperat concert de Diego “El Cigala”. Amb totes les entrades exhaurides i un auditori molt motivat, en Diego “Cigala” no ho va tenir molt difícil per sortint-se’n amb el públic a la butxaca.

I és que amb la seva peculiar veu, un repertori ben escollit i un efectiu acompanyament al piano, aconseguí que el concert tingués un marcat accent íntim. Pot ser que el públic es mostrés una mica fred a l’inici, en consonància a la temperatura ambiental, però cançó rere cançó va aconseguir connectar.

Després de les presentacions i recordar que el concert era en benefici de l’associació Antics de Monteson Solidaris, el piano arrancà i sortí el cantaor més internacional que, amb el seu peculiar estil, fusiona el flamenc amb la tradició musical del Carib. No de bades el seu darrer disc, anomenat “Indestructible” és un homenatge als grans músics de la salsa amb cançons amb marcat accent caribeny. Tampoc no faltaren les cançons més conegudes de la seva trajectòria musical i algunes versions de boleros clàssics, sense deixar el seu gran èxit “Lágrimas negres”.Entre combinat i combinat, entre cançó i cançó, el temps passà ben aviat. De fet, a molta gent, el concert els semblà curt.Diego “El Cigala”, mostrà el seu  “genio i figura”, i recollí una forta ovació de les gairebé 700 persones que omplien el pati de Sa Torre. La satisfacció era unànime, així com el comentari del gran acompanyament de piano. Un any més, hem pogut gaudir a Capdepera de l’actuació d’un gran artista de projecció internacional, gràcies a la programació musical de Sa Torre de Canyamel. 


 


Un gran concert per a recordar. Entrevista i noticia del concert a IB3


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar