inici

Cap Vermell

Serenates d’estiu 2017: recital de piano i veu

Antonio Aragón i Noemí Dalmau oferiren un magnífic concert a Sa Torre CegaLes XXIX Serenates d’Estiu als jardins de Can March és un clàssic musical de Mallorca i fa del nostre municipi un referent dels festivals de música d’estiu (juntament amb la programació de la Torre de Canyamel i els concerts dels Amics de l’Escola de Música).


El passat divendres , 21 de juliol, vam poder gaudir d’un excel·lent recital a càrrec de la pianista Noemí Dalmau i el tenor Antonio Aragón. El recital que varen oferir va ser tot un goig pels amants de la música, a més de la seva professionalitat i dilatada experiència  musical, cal dir que la selecció de peces resultà molt adient.

 
Intensitat, lirisme, musicalitat, passió, intimisme... són molts els sentiments que despertaren entre els espectadors.A la primera part del concert interpretaren les peces “Abril”, “Abril” i  “Cançó del grumet” de E. Toldrà i  cinc peces de FP Tosti ( “Che dici, o parola del saggio”, “A Vuchella”, Merechiare”, “Ideale” i “L’alba separa dalla luce l’ombra”).

La segon part comptà amb obres de R. Strauss (“Morgen”, “Zueignung”, “Die Nacht” i “Càcilic”), A, Dvorak ( “Zigeunermelodien” op 55) i quatre cançons de R. Halfter  dedicades a Rafael Albertí i inspirades en Marinero en Tierra (“Qué altos balcones”, “Casadita”, “Siempre  que sueño las playas”, “Verano” i  “Gimiendo por ver el mar”).

 

Com es pot comprovar una variada selecció d’autors, cantades en vàries llengües, intepretades amb una gran solvència.  En acabar el públic va respondre amb una gran ovació, corresposta amb un bis. 

 Enhorabona Moemí i Antònio, i gràcies per aquesta esplèndida vetllada musical.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar