inici

Cap Vermell

Concert Coral Cala Rajada


 

Nou concert de la Coral Cala Rajada, dins el programa de divulgació cultural de la regidoria de Turisme. Com ve sent habitual en aquesta formació que dirigeix el mestre Pep Llull, l'actuació va tenir per escenari el temple parroquial del Carme. I el cor hi posà l'entusiasme i les ganes que el caracteritzen, i és que aquests “joves” de la Tercera Edat de Cala Rajada no es planyen, i bé es veu que gaudeix d'una activitat que, sens dubte, resulta molt gratificant per als que la practiquen.
 

El grup de cantaires ens oferí un programa conegut, en el qual es mouen amb absoluta comoditat, assolint, per moments, una de les millors actuacions que els recordam. Temes de collita pròpia, com “Any de la llata”, o de moderns, com “Enamorat de tu”, passant per havaneres com ”Habanera divina”, per acabar amb música tan popular com “El mes d'abril”.

Regular assistència, la que registrà aquest concert, que no va ser obstacle perquè tant els cantaires com els espectadors que hi assistírem gaudíssim d'una molt agradable vetlada.Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar