Divendres, 28 d'abril, s'inaugurà la
Mostra-Exposició de l’Escola d’Adults de l’Ajuntament de Capdepera, concretament de les activitats de Pintura i restauració de mobles.



A l'acte inaugural hi assistí molt de públic, entre alumnes i familiars i amics que gaudiren de les obres exposades.



Com és habitual en aquests tipus d'exposicions col·lectives de pintura, la temàtica i tècnica emprada són molt variades. Per altra banda, pel que fa a la restauració de mobles, se podran veure una bona quantitat de mobles molt variats, com ara canteranos, cadires, balancins, caixes... Enguany se poden veure fotografies de com estaven els mobles abans de ser restaurats per poder comprovar el canvis.

La exposició ha quedat molt bé combinant els mobles, les pintures i els objectes de decoració exquisidament presentats.



A la presentació parlà el batle de Capdepera, Rafel Fernández, que va donar l'enhorabona als participants i agrair la tasca dels monitors. També van parlar els monitors, Esperança Llabrés i Sebastià Massanet.

El Centre Melis Cursach acull fins el pròxim 7 de maig els mobles restaurats i les obres de pintura dels alumnes dels cursos de Restauració de mobles i pintura.

Després de la presentació i brufar amb una copa de cava, els alumnes van anar a celebrar el final de les classes amb un sopar conjunt.