inici

Cap Vermell

Color i màgia al Centre Melis Cursach

L’obra dels alumnes pintura de Coloma Mayol omple les parets del CMCDivendres, 24 de març, s’inaugurà l’exposició de pintura que organitza Coloma Mayo amb algunes de les obres realitzades pels seus alumnes en els darrers dos anys (l’exposició és bianual).  Malgrat el fred i la pluja persistent la sala d’exposicions era plena a vessar de familiars i amics dels joves artistes, i l’ambient molt càlid. Resultà tot un esdeveniment, ja que na Coloma fa feina amb gairebé una vintena de nins i nines (i joves) que tenen la pintura per afició i ganes d’aprendre, experimentar i expressar-se. I na Coloma els dona eines i hores de dedicació. Els resultats els pogueren veure (i encara els podem veure fins dia 2 d’abril) penjats a les parets.


Un ampli ventall de propostes, algunes clàssiques, d’altres més atrevides, però totes amb el color com a protagonista. El treball del color podria ser, per ventura, l’únic comú denominador de l’obra exposada. El color ... i la vitalitat i l’alegria que traspuen les obres dels joves artistes.

 

No és estrany que del grup alguns ens puguin sorprendre positivament en un futur no molt llunyà.

 

Durant la presentació el batle donà l’enhorabona als joves que exposaven i a Coloma Mayol, per la seva dedicació. Per la seva banda na Coloma va donar les gràcies a l’Ajuntament per poder exposar al centre Melis, i  a Maria Massanet i Gori Rexac per la seva ajuda. També va comentar que el taller creix poc a poc i mentre alguns alumnes es fan grans i han de marxar per diversos motius, d’altres han començat amb moltes ganes.
A la IV exposició col·lectiva del taller de pintura infantil i juvenil de Coloma Mayol han participat:

Biel Serralta
Alberto Salido
Joan Pons
Maria Muntaner
Emiliano Schwighofer
Sergio Viejo
Fran González
Marta Viejo
Cristina Castellano
Aina Hernández
Gina Michelle Sendelbach
Aina López
Toni Serra
Mateu Ossés
Toni Mascaró
Toni Martorell
José Manuel Pérez

Enhorabona a tots!

 

L’exposició romandrà oberta del 24 de març al 2 d’abril de 18 a 20,30 hores (els dimecres també obre de 10 a 13 hores). No us la podeu perdre!


Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:


Tercer sector:
“L’acció social en marxa”


Horaris C E Escolar