Dijous, 14 de desembre, a la biblioteca de Cala Rajada tingué lloc la representació de Tinta tòxica a càrrec de Elixir teatre. Interpretada per Vanessa Román i Joan Maria Pascual, l’obra ens presenta una estranya infecció que afecta a persones relacionades amb els llibres.  En un primer moment el públic “viu” una roda de premsa en què s’informa de la situació, després tothom se desplaçà a la biblioteca on se trobaren les darreres víctimes i s’inicià una investigació sobre els llibres, això sí ben protegits per evitar quedar 2afectats”. L’obra acaba amb una crida a llegir com a solució de la crisi.

 

 


Després de l’espectacle teatral, en Pau Arèvalo va presentar a la mateixa biblioteca de Cala Rajada el seu còmic IG, que ja vam poder adquirir a la Festa del llibre d’enguany. D’aquesta presentació el nostre col·laborador Buc Pons ha fet la seva crònica. Pau ha participat en la novel·la gràfica Criatures del bosc, de Jaume Miró, i va guanyar l’Art Jove 2013 de còmic amb Darrera oportunitat.



L’acte va ser presentat pel regidor de Cultura, Víctor Martínez, i pel regidor d’Educació i amic de l’artista, Pere Terrassa. IG està publicat per Edicions del Despropòsit i el propi autor ha comentat que “ IG és un personatge conscient de la seva naturalesa de personatge de còmic i que sap que l’autor el domina i el pinta, i a partir d’aquí és crea alguna cosa que ni el mateix autor sap com definir-la”. 

Nosaltres us convidem a llegir el còmic i conèixer a IG