Fernando Ginard inaugurà "Tinta clàssica" al Centre Melis Cursach




Divendres, 4 d'octubre s'inaugurà a la sala d'exposicions del Centre Melis Cursach l'obra de Fernando Ginard "Sarasate". Es tracta d'una col·lecció de quadres fets amb tinta damunt paper, de diversa temàtica (paisatges, bodegons, senefes, natures i arquitèctura).



Tots els quadres tenen una mida de 30x40 i estan fets amb tinta. Segons ens comentà en Fernando, ell fa un esboç a llapis a partir de fotografies i després amb plomí fa els punts que conformen els dibuixos.  Es tracta d'una tècnica molt meticulosa i pacient. " Cada quadre té devers 12 o 13 mil puntets, segons la densitat, la qual cosa implica moltes horess de feina".

 

Es tracta d'una exposició que és fidel al seu títol "tinta clàssica" tant pel que fa a la tècnica usada com als temes representats, realitzats amb molta solvència i amb un gran domini de la tècnica. Dibuixos pulcres, elegants, nítids que s'han de veure de lluny per captar l'imatge en la seu conjunt i després apropar-nos per a valorar la feina realitzada. 



L'inauguració va anar a càrrec del batle qui agraí a l'autor la seva exposició i comentà que era la primera de la temporada de tardor. Per la seva banda l'autor també va agraí a tots els presents la seva assistència i donà les gràcies a tots els qui l'havien animat (i ajudat) a dur a terme l'exposició.



Recordam  que se pot visitar del 2 al 15 d'octubre de 19  a21 hores i el dimecres també de 10 a 13 hores (dilluns tancat).