La formació dirigida per Elionor Gómez-Quintero, amb gairebé 34 anys de cantar, ha arribat a bastir un repertori prou ample com per a trobar el programa adequat per a cada ocasió: des del Renaixement fins als nostres dies, podem dir que cap època i cap període musical li són aliens. I així ho demostraren els cantaires el passat divendres dia 2, a l'Església de Cala Rajada, on dins la programació de la regidoria de Turisme, oferiren un concert que en aquesta ocasió va girar al voltant dels grans musicals del segle XX.

Amb el temple gairebé ple d'un públic bàsicament estranger, la coral va interpretar temes d'obres clàssiques d'aquest gènere: The Mission, West Side Story, Fiddler on the Roof, Jesus Christ Superstar, Evita, Cats i The Sound of Music. I les versions que S'Alzinar ens n'oferí foren de gran qualitat, ben ajustades, amb molts de matisos i amb alguns moments que podem de qualificar d'emotius. Així ho va reconèixder el públic assistent, que premià totes les interpretacions amb llargues ovacions i que al final obligà a la interpretació d'alguns bisos.

Elionor Gómez-Quintero, com sempre, va estar al capdavant de les operacions de direcció, i Maria Antònia Gomis, també com és habitual, acompanyà al piano. Per a l'ocasió, debutà com a solista la soprano Regina Orpí, i se'n va sortir perfectament, amb bona nota.

 
En resum: un bell concert, una passejada per algunes de les millors pàgines que ha escrit la música en el segle passat.