Les guanyadors del Ploma de Ferro juvenil 2012 llegeixen fragments de la narracions guanyadores, a la biblioteca del Centre Cap Vermell






Dijous 7 de març, els alumnes de l'IES guanyadors de la edició de 2012 del concurs Ploma de Ferro Juvenil, van llegir fragments de la seva obra als assistents a l'acte. L'activitat organitzada per l'IES, les biblioteques de Capdepera i el SAL va ser de l'agrad del públic. Cada  autor va triar un bocí del seu escrit i el va llegir i, malgrat els nirvis, se'n varen sortir prou bé.




Abans de les lectures Tomeu Gili, professor de català de l'IES, i la regidora de Cultura, Carme Corraliza, dirigiren unes paraules d'agraïment al públic present, als alumnes participants i a l'Associació Cap Vermell pel seu patrocini.



Les obres estan disponibles a les biblioteques municipals i a la de l'IES, i es poden descarregar en format PDF a la plana web de Cap Vermell.

http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&view=article&id=10417:ploma-de-ferro-2012-juvenil&catid=22:ploma-de-ferro-narracions-curtes&Itemid=43



L'Edició 2012 del Ploma de Ferro va comptar amb una notable participació gràcies a l'implicació del professorat i direcció de l'IES Capdepera i de la responsable del SAL-Capdepera, na Maria Àngela Melis, que ja treballen en la propera convocatòria.