Pel·lícules del mes de març 2013


Diumenge 10 març DJANGO Diumenge 10 març LOS MISERABLES
Diumenge 1 d'abril EL LADO BUENO DE LAS COSAS

Diumenge 10 a les 19 hores:

DJANGO DESENCADENADO

-WESTERN NOMINAT A 5 OSCARS-

Durada: 165 Minuts / Versió: En castellà
Clasificació: NO RECOMANADA PER A MENORS DE SETZE ANYS

SINOPSI

Ambientada als estats del Sud nord-americà dos anys abans d'esclatar la Guerra Civil, DJANGO està protagonitzada per l'actor guanyador de l'Oscar Jamie Foxx en el paper de Django, un esclau que el seu brutal passat amb els seus antics amos li porta cara a cara amb el el Dr. King Schultz (l'actor guanyador de l'Oscar Christoph Waltz). Schultz li segueix la pista als germans assassins Brittle i Django és l'únic que podrà portar-li fins a ells.

TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=wldQdIM7Igw




Diumenge 17 a les 19 hores:

LOS MISERABLES

-MUSICAL NOMINAT A 8 OSCARS-

Durada: 152 Minuts / Versió: En castellà
Clasificació: NO APTA PER A MENORS DE SET ANYS

SINOPSI

ELS MISERABLES transcorre a la França del segle XIX i explica una emotiva història de somnis trencats, amor no correspost, passió, sacrifici i redempció: una prova atemporal de la força de l'esperit humà. Hugh Jackman és Jean Valjean, l’exconvicte al que persegueix durant dècades el despietat policia Javert (Russell Crowe) després de saltar-se la condicional. Quan Valjean accedeix a cuidar de Cosette, la jove filla de Fantine (Anne Hathaway), les seves vides canviaran per sempre.

TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=UVTMU1ZWHHM



Dilluns 1 (Dilluns de Pasqua) a les 19 hores:

EL LADO BUENO DE LAS COSAS

-COMEDIA NOMINADA A 7 OSCARS-

Durada: 122 Minuts / Versió: En castellà
Clasificació: NO APTA PER A MENORS DE DOTZE ANYS

SINOPSI

Després de passar vuit mesos en una institució mental per agredir a l'amant de la seva dona, Pat torna amb el posat a viure a casa dels seus pares. Determinat a tenir una actitud positiva i recuperar a la seva exdona, el món de Pat es posa del revés quan coneix a Tiffany (Jennifer Lawrence, guanyadora de l’OSCAR per aquesta pel.lícula), una noia amb certs problemes i no gaire bona fama al barri. Malgrat la seva mútua desconfiança inicial, entre ells aviat es desenvoluparà un vincle molt especial que els ajudarà a trobar en les seves vides el costat bo de les coses.

TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=p8Z6PjbpAMs